My happy place. Bucharest

Livrare rapida cu Grovy

V-am povestit recent pe instagram despre serviciul german de livrare, Grovy, care recent si-a inceput operatiunile in Bucuresti, Romania. Grovy livreaza alimentele comandate la usa clientilor sai in doar 10 minute. M-am gandit ca ar fi util sa las si aici pe blog cateva informatii despre ei si despre experienta mea cu ei.

Ca locatii, in momentul de fata, Grovy opereaza in Germania si de curand in Romania, Bucuresti. Daca sunteti din sectoarele 1, 2 si 3 sunteti foarte norocosi deoarece in momentul de fata doar aici se fac livrarile, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se extinda in tot Bucurestiul.

Prin intermediul aplicatiei, puteti comanda dintr-o selectie de 1500 de produse de uz zilnic. In cateva minute, bunurile sunt asamblate in micro-depozitele centrale ale companiei, iar curierii proprii pleaca cu bicicleta sau scuterul electric catre client. Mi s-a parut extraordinar faptul ca pun accent pe sustenabilitate si grija fata de mediu, livrarile fiind facute doar pe e-bike sau e-scooter.

Preturile sunt comparabile cu preturile normale din supermarket si nu exista o valoare minima de comanda. Taxa de livrare este 4.99 lei. Fie ca e vorba de o paine, un gel de dus sau sosul de paste, cei de la Grovy vor livra imediat comanda, astfel incat sa va puteti bucura rapid de produse.

Grovy este o comanie care s-a infiintat anul trecut in Frankfurt, Germania, care se ocupa de q-commerce, adica de livrarea ultra-rapida a produselor de supermarket din propriile depozite. Gasiti inclusiv produse de bacanie, dar si produse speciale, de la producatori romani, iar gama este in extindere.

Obiectivul Grovy este de a deveni lider de piata in Europa de Est, urmand ca in curand sa fie deschise si alte locatii in Polonia, Republica Ceha si Ungaria.

Eu am avut o experienta placuta cu serviciul de livrare, livrarea s-a facut rapid, iar produsele au fost intotdeauna proaspete si bune. Chiar recomand sa incercati serviciul lor si sa imi spuneti cum vi se pare.

Pentru prima comanda, puteti folosi codul grovylove pentru un bonus de 15 lei.

Kisses

34 thoughts on “Livrare rapida cu Grovy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.