Noutati si lansari de produse

Pixi Rose

De curand au ajuns la mine noutatile Pixi, cateva produse din gama Rose, infuzata cu trandafiri. Pentru ca mereu va povestesc despre noutatile care ajung la mine am decis sa vin cu cateva informatii si despre aceasta gama in cele ce urmeaza.

Stiti deja ca imi plac mult produsele cu trandafiri asa ca va imaginati deja ca a fost o bucurie cand au ajuns la mine. Pachetul contine 4 produse cu trandafiri, iar mai jos gasiti mai multe informatii despre ele.

  • Pixi Rose Radiance Perfector– corector pentru ten folosit in special pentru a masca diverse imperfectiuni ale tenului. Corecteaza, blureaza si lasa tenul luminos. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, nu contine parabeni si poate fi folosit atat pe zonele cu probleme, cat si pe tot tenul pentru un look fresh.
  • Pixi Rose Essence Oil– cred ca cel mai interesant produs primit, un ulei trifazic care calmeaza si hidrateaza pielea. Se absoarbe imediat si pregateste pielea pentru machiaj. Potrivit pentru toate tipurile de ten. Vine si cu pipeta ceea ce face mai usoara dozarea.
  • Pixi Rose Lip Nourisher– infuzat cu trandafiri, balsamul de buze are o formula care hidrateaza. Lasa o subtila culoare pe buze.
  • Pixi Rose Glow-y Powder– o pudra multifunctionala infuzata cu trandafiri care poate fi folosita atat pentru iluminarea pometilor, cat si ca fard de ochi. Arata foarte bine aplicat, produsul e cremos si poate fi folosit in mai multe combinatii.

Stiti deja si ca imi plac produsele Pixi, nu doar pentru ca au o gama variata, ci si pentru ca produsele nu sunt testate pe animale, se folosesc ingrediente naturale la prepararea lor si cu fiecare produs in parte m-am impacat bine.

Cateva din produsele Pixi se gasesc in Sephora, dar pe cele mai multe le gasiti direct pe site-ul oficial. Merita sa incercati produsele lor ;).

Sunt curioasa daca gama cu trandafiri v-a atras atentia asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comenatarii.

Kisses

32 thoughts on “Pixi Rose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.