Favorite

Lumanari parfumate

De mult timp voiam sa va vorbesc despre lumanari parfumate. Mai exact despre cum sa alegeti lumanarile, despre preferatele mele si cateva recomandari.

Eu cumpar de obicei lumanarile de pe site-ul Notino, acolo gasesc o diversitate mare in ceea ce priveste brandurile si preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Alegerea lumanarilor parfumate se face in primul rand dupa gusturi, iar mai apoi dupa calitate. Eu optez pentru lumanari parfumate in suport din sticla si ori de cate ori e posibil, cu fitil din lemn. Mi se pare ca fitilul de lemn arde mai lent si lumanarea tine mai mult, iar sunetul ma duce cu gandul la un camping si un foc de tabara.

Asa cum am mentionat, eu aleg lumanarile parfumate in suport din sticla, iar aici am cateva recomandari pentru voi. In primul rand, vorbim despre brandul Smells like Spells, lumanari handmade, inspirate din cartile de Tarot. Una din preferatele mele este lumanarea Norse Magic Freya, bazata in Tarot pe dragoste si relatii. Lumanarea vine intr-un vas de sticla de culoarea ambrei, este confectionata manual din ceara organica din soia. Fitilul de lemn trosneste usor cand arde, accentuand atmosfera plina de iubire. Lumanarea cheama norocul, fericirea si dragostea in viata si va ajuta sa traiti in armonie si iubire, aceasta fiind puterea magica si spirituala a a lumanarii. Contine doar ingrediente naturale, are tonuri florale subtile si note de trandafir, iasomie si verbina. Gasiti si cu alte arome si bineinteles si cu alte puteri magice si spirituale.

O alta lumanare parfumata descoperita in iarna este cea de la Air Wich, Botanica island rose & african geranium, cu aroma de trandafir. Lumanarea are un parfum floral, ambalajul este recicllabil, din sticla, fitilul este din bumbac si contine uleiuri esentiale. Gasiti si alte arome florale si fructate.

Va recomand sa incercati si lumanarile parfumate de la Bath & Body Works, au o multime de arome faine si ambalajele sunt foarte chic. Fac parte din categoria high-end si au preturi mai mari dar va asigur ca merita sa le incercati.

Brandul Woodwich are iarasi lumanari foarte aromate, in varianta mare dar si mica, cu fitil din lemn.

Lumanarile parfumate ar trebui sa faca parte din ritualul de relaxare. Cel putin de la mine din casa nu lipsesc niciodata. Fie ca iau cina intr-un cadru romantic, fie ca fac o baie fierbinte cu spuma sau pur si simplu ma relaxez la tv, aprind mereu o lumanare parfumata care mereu ma relaxeaza si imi induce o stare buna.

Sunt curioasa daca si voua va plac lumanarile parfumate si pe care le preferati asa ca nu ezitati sa imi scrieti in comentarii.

Kisses

33 thoughts on “Lumanari parfumate

  1. Oau ce bine arată și ce bine sună ce ne-ai povestit!
    Chiar mă plângeam că nu mai am lumânări parfumate și nu știu ce să-mi iau să fie așa cum îmi doresc. Mulțumesc!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.