Lifestyle

Sezamo- supermarket si piata online intr-un singur loc

Pe cei de la Sezamo i-am cunoscut prin intermediul acestei activitati online pe care o fac. Am fost incantata cand m-au contactat pentru o livrare si pentru ca am fost surprinsa placut de toata experienta, am mai apelat o data la serviciile lor si am hotarat sa va dau si voua de veste despre ei.

Noi nu comandam online produse alimentare foarte des, asta pentru ca ne place mult sa mergem impreuna la cumparaturi, sa ne plimbam printre rafturi si sa traim efectiv experienta in sine. Cu toate acestea, uneori suntem pe graba, nu avem timp, sau pur si simplu ne dorim sa facem alte activitati, iar acela e momentul in care apelam la astfel de servicii. Unul dintre serviciile de acest gen este Sezamo, un supermarket si o piata intr-un singur loc.

Punctele forte, dar si cele mai importante aspecte pentru mine legate de acest serviciu sunt urmatoarele:

  • Raportul calitate- pret este excelent, fix cum mi-l doresc. Pretul produselor nu este mai scump ca in supermarket, dar sunt mai proaspete. Produsele sunt primite de la fermieri locali.
  • Livrearea se face in 3h la adresa, iar transportul este gratuit pentru comenzile de peste 300 lei.
  • Calitatea produselor este verificata atent, impachetarea se face cu grija in pungi de hartie sau in sacose reutilizabile, iar comanda ajunge in fata usii indiferent de etajul la care stai.

Un alt lucru important de mentionat este faptul ca la Sezamo gasim o diversitate mare de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte, la patiserii de la recunoscuti brutari si patiseri, la produse de macelarie si pana la fructe si legume proaspete direct de la fermieri.

Comanda o puteti plasa direct pe site sau prin intermediul aplicatiei Sezamo, pe care o puteti descarca direct din store. Recomand si instalarea aplicatiei, este foarte utila, puteti urmari comanda si veti primi notificari in momentul in care se face livrarea. In plus, totul e simplu si usor deoarece ai ocazia sa iti alegi singur data si intervalul orar de livrare la tine acasa. Livrarile se fac in Bucuresti, in toate cele 6 sectoare si in judetul Ilfov.

Asa cum am mentionat mai sus, am primit si eu un cosulet cu bunatati, fructe delicioase si branzaturi proaspete, pe care le-am savurat cu pofta de pe un platou intocmit chiar de mine.

A doua comanda a decurs la fel de bine, produsele au fost proaspete, livrarea punctuala si oamenii tare cumsecade.

Sunt curioasa daca ati incercat serviciile lor pana acum si care a fost experienta voastra cu ei. Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

Advertisement

20 thoughts on “Sezamo- supermarket si piata online intr-un singur loc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.